Kandidaten

Waar ben jij naar op zoek?

De beslissing voor een nieuwe baan is niet van de een op de andere dag genomen. Een nieuwe baan kan een belangrijke keuze zijn voor het verdere verloop van je carrière. Bij YORIS Recruitment zijn we ons hiervan terdege bewust en wij nemen jouw zoektocht dan ook zeer serieus. Wij werken altijd transparant en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tijdens het traject gaan wij uitvoerig bespreken wat voor jou de ideale baan is. De soort functie, dagelijkse werkzaamheden, type organisatie, de locatie, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en je privé-situatie (indien dit relevant is voor je sollicitatie) komen bij ons allemaal aan bod.

YORIS Recruitment vindt het namelijk erg belangrijk om een totaalplaatje van jou te maken en zo je carrière-keuzes in het verleden en je beweegredenen om van baan te veranderen in kaart te brengen. Zo leren wij jou uitermate goed kennen en weten wij precies welke organisatie bij jou zou kunnen passen. Wij geven graag advies over jouw CV en vervolgstappen om je carrière een boost te kunnen geven. Wij gaan uiteraard altijd zeer discreet om met de informatie die je met ons deelt en met je CV. Wij stellen je pas voor bij een organisatie zodra jij toestemming hebt gegeven.

Het sollicitatieproces

Wij bij YORIS Recruitment zeggen altijd: voorbereiding is het halve werk! Wij kennen de markt en wij weten hoe je het beste je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgevers. Wij begeleiden jou daarom hier graag in en helpen je zo je op en top voor te bereiden op het gesprek zelf. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en vergroot het de kans op een nieuwe baan. Ook na het gesprek gaan wij het samen evalueren, eventueel verbeteringen doorvoeren en de vervolgprocedure met je bespreken.

Mechanical Design Engineer

Company Information Did you recently finish your master’s degree in the field of Mechanical Engineering. Are you eager t...

Lees meer

Design Engineer

Profile Education: Mechanical Engineering MSc. Experience 5-10 years Team leader, well balanced person, critical atti...

Lees meer
Bekijk alle vacatures