Werkgevers

YORIS Recruitment is gespecialiseerd in Technisch personeel op HBO en WO-niveau. Wij hebben op dit gebied veel kennis van de markt en van de wensen van opdrachtgevers vergaard. 

Wij vinden het uitermate belangrijk om de organisatie waarvoor wij werven door en door te kennen. De behoeftes van onze opdrachtgevers nemen wij zeer serieus en elke behoefte is weer uniek en vraagt om een andere benadering. Wij zijn zeer flexibel en dat maakt het erg prettig om met ons te werken.

YORIS Recruitment is altijd op zoek naar dé perfecte match en dat vinden wij het belangrijkst. Wij hebben inmiddels een omvangrijk netwerk opgebouwd en een gedegen track record aan plaatsingen en opdrachtgevers. Wij gaan altijd voor een duurzame relatie omdat wij denken dat dit de samenwerking bevordert.

Wij werken op basis van "no cure no pay"!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op via 020-3709521 of stuur een mail naar info@yorisrecruitment.nl.

Mechanical Design Engineer

Company Information Did you recently finish your master’s degree in the field of Mechanical Engineering. Are you eager t...

Lees meer

Design Engineer

Profile Education: Mechanical Engineering MSc. Experience 5-10 years Team leader, well balanced person, critical atti...

Lees meer
Bekijk alle vacatures
  • Waar ben jij naar op zoek?

    Waar ben jij naar op zoek?

    De beslissing voor een nieuwe baan is niet van de een op de andere dag genomen. Een nieuwe baan kan een belangrijke keuze zijn voor de verdere verloop van je carrière.

    LEES MEER